Három hétig babettáztak Afrikáig

Izgalmas kalandra készült idén áprilisban két Szeged környéki jóbarát: a szatymazi Farkas Gábor és a hódmezővásárhelyi Barta Zsolt Afrika vadregényes tájait célozták meg Babettájukkal. A srácok április 25-én indultak a nagy kalandra, szerdán, három hét után értek célba!

Április 25-én kora reggel két őrült fószer elindultak Szegedről Afrikába, Babettákkal. Kimentem az indulásra, egyszerűen látni akartam ezt a nem mindennnapi vállalást, a startot. Mikor elmeséltem, az ismerőseim közül többen vagy megmosolyogták, vagy annyit fűztek hozzá, hogy ááá, ez lehetetlen. De a srácok kitartóan, közel egy hónap motorozással, gigantikus huszonpár km/h tempóval, napi kb. 200km-es etapokkal csak rótták a kilométereket. És ma, hatalmas küzdelmek és kb. 3300km (!!) után végre beteljesítették az álmukat, elérték Afrikát, becsekkoltak Marokkóba Tangernél. Ez egyszerűen hihetetlen, épeszű ember ilyenre nem vetemedik! Nagy tisztelet srácok, hatalmasak vagytok. Ma vissza is kompoztak Spanyolországba. Megvan, oké, brutál volt, indulhatunk haza, gondolnátok! De nem, itt nincs vége, ezek’ elindultak Portugália felé. Nooooormááális?! (Zvolenszki János Fecebook bejegyzése)

Gábor és Zsolt  hazafelé tartanak, június 8-án, szombaton motoros fagylaltozással egybekötött élménybeszámolóra várnak mindenkit a soltvadkerti Szervánszky Családi Cukrászathoz.

Megszakítás
%d bloggers like this: