Szatymaz volt a házigazda az újszegedi sportcsarnokban

Több mint ezer sportoló versenyzett két napon át az újszegedi sportcsarnokban. A különböző korosztályokban a szegedi, a szatymazi önkormányzat és az Első Beton által támogatott cselgáncs-eseményt a Szatymazi SE cselgáncs szakosztálya szervezte és bonyolította. A százhúsz hazai klubot értékelő, a hazai cselgáncs-szövetség által közzétett éves, eredmények, korosztályok és nemek alapján összeállított rangsorban a szatymazi klub a 20- helyen szerepel.
Szombaton 10 órától az ifjúsági magyar bajnokság, egyben Krajkó Gyula-emlékverseny, valamint az Első Beton felnőtt és junior magyar kupa nyílt verseny összecspásai zajlottak. Az első napra 14 ország (a magyar mellett Zambia, Madagaszkár, Marokkó, Guinea, Kuba, Kolumbia, Észak-Korea, Románia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország, Moldova, Szlovákia) küldött sportolót.
Vasárnap 10 órától regionális nyílt nemzetközi esemény zajlott Első Beton Judo-kupa néven, amelyen a diák A, B és serdülő (11–14 évesek) korú gyerekek indultak.


– Minden esztendőben kétszer remek viadalokat rendezhetünk, ezért köszönet jár a szegedi és a szatymazi önkormányzatnak, valamint az Első Beton Kft.-nek. Mindegyikük évek óta a cselgáncs mellett áll, és ezért csak elismerés jár – mondta a rendező klub elnöke, Szabó Csaba.

A szombati nap szatymazi eredményei

Ifjúsági Magyar Bajnokság III.Hely: Rafael Ábrahám (66kg)

Első Beton Felnőtt-Junior Magyar Kupa II.Hely: Tompa Péter (100kg)
V. hely: Rafael Ábrahám 66kg
Zádori Bálint 90kg, Tompa Márton +100kg
VII. hely: Kónya Ádám 60kg, Csabai Zsombor 73kg

Vasárnapi szatymazi eredmények

 

Első Beton Kupa Szeged 2024
III. hely: Csóti-Gálfi Attila 32kg, Nagy Csongor 45kg, Márta Marcell +66kg
V. hely: Cseh Botond 40kg
VII. hely: Jánoska Kristóf 45kg

Megszakítás
%d bloggers like this: