Sebestyén Márta Szatymazon!

A Filharmónia Magyarország hagyományos OrgonaPont sorozata keretében Sebestyén Márta énekművésznő és Szamosi Szabolcs orgonaművész augusztus 19-én 20 órától Szatymazon, a Szent István király templomban adnak hangversenyt. A hangverseny ingyenes.

 

 

Sebestyén Márta Kossuth-, Liszt Ferenc- és Grammy-díjas énekesnő, a magyar kultúra nagykövete. A klasszikus népzenei éneklés mellett szívesen utazik a világzene, egyházzene területére is, de nem riad vissza a merészebb találkozásoktól sem. Különleges énekhangjával, zenei műveltségével és egyedi személyiségével varázsolja el a közönséget már évtizedek óta országszerte és a világ minden szegletében.

Szamosi Szabolcs Liszt Ferenc-díjas orgonaművész életét minden szempontból kitölti a zene. Nemcsak dinamikus, improvizatív játékáról híres, újító, ám a zenei hagyományokat mindig szem előtt tartó művész, de a Filharmónia Magyarország vezetőjeként a magyarországi klasszikus zenei élet egyik motorja, számtalan komolyzenei program, esemény – köztük az OrgonaPont koncertsorozat – ötletgazdája és szervezője.

Megszakítás
%d bloggers like this: