Falunapi készülődés a Nyár alatt

Gondozzuk a parkot, gyártjuk a dekorációs elemeket. Készülnek az otthonka kiállítás tervei, felújítjuk a miniskanzen épületeit.
A faluház mögötti udvar, a “Nyár alatt” évről évre az őszibarack-fesztivál kedvenc élő zenés, közösségi kulturális helyszíne. Az idén is ide várjuk a nagyszínpadi események sűrűjében megfáradt fesztiválozókat.

A “Piknik a Nyár alatt” egy családias, csendes, hűsölős helyszín az őszibarackfesztivál és falunap mellékén.
A Rézhúros banda egész napos zenei workshoppal és koncerttel színesíti a falunap programkavalkádját. Közös főzésre invitálunk: Rózsa Teodóra bábszínész és Szőke András Balázs Béla-díjas filmrendező vezényletével. Számítunk a lelkes krumplipucolókra, lencseválogatókra és fakanálfigyelőkre, valamint a kéretlen tanácsadókat is megtűrjük az üst környékén.
A zenészek kötetlen hangszer- és zenészsimogatóra várják a fesztiválozókat. Az esti jammsession-be, a közös zenélésbe bárki beszállhat a tábortűz mellett.
A nyár alatti programok a természetközeli élményekre koncentrálnak, s amellett, hogy elmossák az előadó és közönsége közti határokat, környezetünk megóvására is buzdítanak: kérjük, ha teheti, az ételkóstolókhoz hozzon magával nem eldobható tálat, evőeszközt! Figyelem, reggeltől késő estig gyermekbarát környezet és hangulat! Hozzon pokrócot, elemózsiás kosarat, heveredjen a nyár alá családtagjaival és barátaival – a látni és hallani valót mi biztosítjuk!

Képeinken Fábián Tamás agyaggal újratapasztja és mésszel festi át az udvari kemencét.

 

Megszakítás
%d bloggers like this: