Asztali naptár szatymazi képekkel

A szatymazi önkormányzat és a polgármesteri hivatal az utóbbi években nagyobb figyelmet fordít településmarketingre. A karakteres, esetenként országhatáron túl is figyelmet érdemlő rendezvényekről szóló híradásokon túl a jellegzetes szatymazi ajándékok nem csak a település hírnevét, hanem a helyi identitást is erősítik. A helyi lakosság és a távolabbi érdeklődők felé is egy korszerűbb településképet sugalló koncepció rajzolódott ki: néhány éve a faluújság újult meg, az idén pedig a települési kommunikáció leghatékonyabb eleme, Szatymaz hivatalos webfelülete kapott korszerű megjelenést és informatív tartalmat, naprakész tartalomkezelést. A mi lapunk című havilap decemberi száma az idén is képes falinaptár mellékettel jelenik meg. A felújított polgármesteri hivatal folyosóját 16 nagyméretű szatymazi tájkép díszíti.

Az idén első alkalommal 54 lapos, heti beosztású, szatymazi asztali naptár készült. Az épített és természeti környzetet valamint a települési eseményeket bemutató fotókkal szerkesztett naptár az önkormányzat megbízásából készült. A benne szereplő képeket Bakos Brigi, Dobóczky Zsolt és Kémeri Attila fényképezte az elmúlt években.

Az asztali naptár megvásárolható az adventi vasárnapokon a faluház előtt a Szatymazi Nőegylet standjánál, valamint hét közben a faluházban. Ára: 2 000 Ft.

Megszakítás
%d bloggers like this: