Újra nyit a Szatymazi könyvtár!

Book in library with open textbook,education learning concept

Nyitás 05.04-től
– belépés védettségi igazolvánnyal
– a Könyvterasz továbbra is üzemel más feltételekkel

Tisztelt Olvasóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet hatályba lépését követően a védettségi igazolvánnyal rendelkezők – illetve a velük érkező 18 év alatti látogatók – ismét személyesen igénybe vehetik a Szatymazi Könyvtár (Dankó Pista Művelődési Ház és Könyvtár) szolgáltatásait.

2021. május 4-től könyvtárunk a korábban megszokott nyitvatartási rend szerint működik.

– Kedd, Csütörtök: 9.00-17.30
– Szerda, Péntek: 13.00-17.30
– Szombat: 9.00-13.00

A Könyvteraszt ezután sem szüntetjük meg, de megváltozott szolgáltatási idővel állunk majd a felhasználók rendelkezésére: az online megrendelt dokumentumok szerdán 13:00 órától 16:00 óráig, csütörtökön 9:00 órától 11:00 óráig vehetők át a könyvtár bejáratánál. Hétfő 16:00 óráig kérjük megküldeni az e-mailt a könyvcímekkel. Továbbra is négy darab könyv kölcsönözhető családonként ebben a formában. Ezt a szolgáltatást kínáljuk a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek, illetve az egyedül érkező, 18 év alatti fiataloknak is.

Kérjük, hogy a 2020. november 11-i bezárás előtt kikölcsönzött könyveket minél hamarabb hozzák vissza!

A vírussal szembeni hatékony védekezés érdekében a korábban bevezetett intézkedések továbbra is érvényben maradnak: az épületben és az átvevőponton egyaránt kötelező a maszk használata, a távolság megtartása és a rendszeres kézfertőtlenítés.
Mindenkit szeretettel várunk a könyvtárba!

Kedves Olvasók!
Szolgáltatásainkat szeretnénk megfelelőbbé tenni.
Kérjük ehhez minden kedves Olvasó segítségét. Kérjük, hogy szánjon rá pár percet, és töltse ki a kérdőívünket! Titeket, kedves Fiatalok is buzdítunk rá! Előre is köszönjük a segítséget.

Könyvtári igényfelmérő

Köszönjük az eddigi segítséget és a továbbiakat!

 

Skip to content